همکاری سازمانی یا پارتنرشیپ چیست؟

به طور کلی به همکاری دو سازمان با هدف خلق یک ارزش مشترک به نفع مشتریان، جامعه و خود سازمان‌ها را همکاری سازمانی یا پارتنرشیپ می‌گویند.

اما نکته مهم این نوع همکاری، رابطه بین دو سازمان است که فراتر از رابطه بین فروشنده و مشتری است. به عبارت دیگر در همکاری سازمانی، دو شرکت صرفا خدمات یکدیگر را نمی‌خرند بلکه به صورت مشترک اقدام به انجام فعالیت‌های گوناگون می‌کنند.

سطح‌های مختلف در همکاری سازمانی

همکاری‌های سازمانی در سطح‌های مختلفی صورت می‌گیرد که بالاترین سطح آن، همکاری در سطوح استراتژیک مانند تاسیس شرکت مشارکتی (joint venture) یا تملک و تلفیق شرکت‌ها (merger & acquisition) و کارهای مشابه دیگر است.
در سطوح پایین‌تر شرکت‌ها می‌توانند با به اشتراک‌گذاری برخی منابع در زمینه‌های گوناگون مانند طراحی محصولات جدید، فعالیت‌های بازاریابی مشترک و… با یکدیگر همکاری داشته باشند.

همکاری‌های سازمانی این فرصت را به وجود می‌آورد تا سازمان‌هایی با ابعاد و حتی اهداف گوناگون با یکدیگر تعامل و تبادل منابع داشته باشند. به عنوان مثال شرکت‌های خصوصی با سازمان‌های دولتی همکاری کنند یا شرکت‌های کوچکتر با سازمان‌ها و برند‌های بزرگ پارتنرشیپ داشته باشند. سرویس جدید اسنپ، اسنپ کیچن نام دارد. کد تخفیف اسنپ کیچن نیز در سایت تخفیف هات موجود است.

زمینه‌های همکاری با اسنپ فود

اسنپ فود در کنار ارائه خدمات گسترده و جامعه مشتریان وسیع و گوناگون، منابع مهم و ارزشمندی را در طی مدت زمان فعالیت خود به دست آورده که با به اشتراک گذاشتن آن با شرکت‌ها و سازمان‌های دیگر می‌تواند ارزش بیشتری برای طرفین و جامعه ایجاد کند.

در حال حاضر همکاران اسنپ فود به دو دسته تقسیم می‌شوند:

  • رستوران و فروشگاه‌هایی در اسنپ فود مشغول به فعالیت هستند.
  • شرکت‌هایی که در جذب و حفظ مشتریان و فعالیت‌های دیگر با اسنپ فود همکاری می‌کنند که این مقاله مربوط به همین نوع همکاری است.

 

معرفی تعدادی از همکاری‌های سازمانی با اسنپ فود

اجرای تبلیغات یا کمپین‌های مشترک

در برگزاری کمپین‌های مشترک، طرفین با متحد کردن منابع و نیرو‌ها، برای محصولات و خدمات خود بازاریابی مشترک انجام می‌دهند.
این نوع همکاری اهداف زیر را دنبال می‌کند:

  • گسترده‌تر شدن مخاطبان
  • افزایش آگاهی از برند
  • جذب مشریان جدید
  • افزایش فروش

در این مدل همکاری، طرفین رسانه‌های تبلیغی (آنلاین یا آفلاین) و امکانات اجرایی دیگر را به اشتراک می‌گذارند تا به اهداف مشترک برسند.

مثال 1: کمپین فیلموفود (کمپین مشترک اسنپ فود و فیلیمو)

یکی از منابع و قابلیت‌های مهم اسنپ فود، تجربه بالا در اجرای کمپین‌های بازی گونه (Gamification) در ابعاد بزرگ و با سناریو‌های جذاب و متنوع است.
کمپین فیلموفود، دارای یک لندینگ پیج اختصاصی بود که کاربران باید از بین خانه‌های بازی، یکی را به صورت شانسی انتخاب کرده و جایزه پشت آن خانه را برنده می‌شدند.
خروجی این کمپین جذب کاربران جدید و افزایش فروش برای هر دو شرکت بود.

 

منبع:
https://blog.snappfood.ir/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%86%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%DB%8C%D8%A7-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA/