برای آن که دستگاه کارآمدی داشته باشید باید به سطح باتری آن توجه بسیاری داشته باشید. به ادعای مایکروسافت سرفیس پرو ۱۳٫۵ ساعت قابلیت پلی بک داشته اما سرفیس لپتاپ عمر باتری آن در این زمینه به ۱۴ ساعت نیز می رسد. بنابراین لپتاپ سرفیس در بخش باتری می تواند عملکرد بهتری را رقم زده و ساعت ها کاربر را مشغول خود سازد. در سوی دیگر سرفیس پرو به عنوان یک تبلت کاربری طولانی مدتی رقم می زند از این رو نمی توان آن را با لپتاپ سرفیس قیاس کرد. میتوانید هر دو این محصولات را با کد تخفیف آروند گارانتی از تخفیف هات خریداری کنید.

با این حساب در بخش باتری لپتاپ سرفیس گزینه بهتری بوده و مدت زمان بیشتری را به مخاطب اجازه می دهد تا به استفاده از آن بپردازد. اما سرفیس پرو این گونه نیست و با گذشت ۱۰ ساعت نیاز است تا آن را به برق متصل کرده و در حین اتصال به برق آن را به کار گیرید. البته نباید فراموش کرد که سرفیس یک لپتاپ بوده و در سوی دیگر سرفیس پرو یک تبلت شبه لپتاپ بوده که عمر باتری کمتر آن بدیهی است زیرا ظرفیت باتری کمتری توسط مایکروسافت برای آن فراهم آمده است.

همچنین نوت بوک سرفیس در کنار عمر باتری بهتر ضخامت کمتری داشته و تجربه کاربری بهتری را رقم می زند. لپتاپ سرفیس طراحی بهبودیافته تر از سرفیس پرو داشته و توانسته بیشتر مورد توجه طرفداران و مشتریان مایکروسافت قرار گیرد. اما در بخش قابل حمل بودن وزن کمتر سرفیس پرو موجب شده تا قابل حمل تر از سرفیس باشد که تجربه کاربری لذت بخشی را فراهم می آورد.

 

پورت ها

تبلت سرفیس پرو و لپتاپ سرفیس به پورت USB 3.0 مجهز است و در کنار آن پورت mini-Displayport، جک ۳٫۵ میلیمتری هدفون و اسلات کارت microSDXC در نظر گرفته شده است. بنابراین در بخش پورت با محصولات تقریبا کاملی رو به رو هستیم.

 

کدام گزینه بهتری است؟

در بیشتر بخش ها محصولات مایکروسافت تقریبا یکسان هستند و نمی توان تغییرات چندانی را مشاهده کرد. در این بین سوالی برای کاربر به وجود می آید که با وجود شباهت هایی در ساختار و مشخصات کدامیک می توانند بهتر باشند. در واقع سرفیس پرو یک تبلت بوده و می تواند در هر دو حالت لپتاپ و تبلت مورد استفاده قرار گیرد از این رو قابلیت حمل بیشتری دارد. شما نمی توانید سرفیس پرو را به شکل یک لپتاپ خریداری کنید و کاور صفحه کلید آن باید به صورت جداگانه تهیه شود. این یعنی پرداخت هزینه ای اضافی برای مخاطبان سرفیس اما در سوی دیگر سرفیس یک لپتاپ بوده و قابلیت تبدیل شدن به تبلت را ندارد. بنابراین صفحه کلید آن نیز قابلیت جدا شدن را نداشته و هنگام خرید کاربر صفحه کلیدی نیز خریداری می کند و به شکل لپتاپ سنتی قابل تهیه است. از این رو اگر بگوییم محصول مایکروسافت متفاوت از سرفیس پرو نیست پاسخی اشتباه بوده و موجب گمراهی کاربر هنگام تهیه هر یک از آنها می شود. بنابراین اگر به دنبال دستگاهی با قابلیت حمل بیشتر هستید قطعا سرفیس پرو گزینه مناسبی تلقی می شود.

 

آیا هر دو از ویندوز ۱۰ پشتیبانی می کنند؟

بله و خیر. شرکت مایکروسافت سرفیس پرو را با ویندوز ۱۰ پرو عرضه می کند اما نسخه لپتاپ سرفیس با سیستم عامل ویندوز ۱۰ اس عرضه می شود. ویندوز ۱۰ پرو ویندوزی آشنا برای همگان بوده و به کمک آن می توانید از هر نقطه اینترنت به دانلود برنامه موردنظر بپردازید. حتی می توانید مرورگر پیش فرض سفارشی داشته و هر چیزی را با آن مایل هستید تغییر دهید. برخلاف نسخه هوم نسخه پرو بیشتر مناسب کسب و کارهای سازمانی و تجاری بوده اما نسخه هوم برای عموم کاربران مناسب است و پیشنهاد می شود. برنامه های خاصی نیز مایکروسافت در این زمینه برای نسخه پرو در نظر گرفته تا همانند نام خود حرفه ای عمل کند و یک سیستم عامل معمولی و ساده به شمار نرود. بنابراین با مجموعه برنامه های آفیس تجربه کاربری حرفه ای می توان داشت و از کار با ویندوز ۱۰ پرو لذت فراوانی برد.

ویندوز ۱۰ اس یک نسخه پایین و کم حجم با ویژگی های مطلوب بوده که اگرچه همانند ویندوز RT نیست نباید انتظارات بزرگی نیز از آن داشت. یک نسخه سریعتر که برای کاربری روزانه گزینه بهتری محسوب شده و می توان به سرعت در کاربری هر روز سرعت بالایی را در عملکرد لمس کنید. اجرا برنامه ها در این نسخه سریعتر بوده زیرا حجم داده کمتری را در برمی گیرد. شما می توانید از مرورگرهای فایرفاکس، کروم و اپرا برای استفاده از آنها روی این سیستم عامل بهره گیرید. همانطور که می دانید مایکروسافت ویندوز ۱۰ اس را برای رقابت با کروم توسعه داده از این رو لپتاپ های چنین سیستم عاملی به مشخصات رده بالا و قدرتمند مجهز نیستند اگرچه در مقایسه با نوت بوک هیا کرومی توان بیشتری می توانند داشته باشند.

در سوی دیگر این نسخه از ویندوز ناامید کننده بوده زیرا تفاوت اساسی بین نسخه اس و پرو مشاهده نمی شود. البته مایکروسافت به کاربر خود اجازه می دهد تا با هزینه ۴۹ دلاری از ویندوز ۱۰ اس به ویندوز ۱۰ پرو ارتقا پیدا کنند. خوشبختانه شرکت ردموندی شرایطی فراهم آورده که صاحبان سرفیس محدودیتی در استفاده از سیستم عامل ویندوز ۱۰ نداشته و قابلیت تغییری در کار خواهد بود. باتوجه به پیشنهاد رایگان مایکروسافت به صاحبان سرفیس، افراد می توانند تا ۳۱ مارس سال ۲۰۱۸ به رایگان از ویندوز ۱۰ اس به ویندوز ۱۰ پرو ارتقا نرم افزاری داشته باشند.


منبع:
https://www.arvandguarantee.com/learning/%d8%b3%d8%b1%d9%81%db%8c%d8%b3-%d9%be%d8%b1%d9%88-%db%8c%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%d9%81%db%8c%d8%b3%d8%9f/